Zerkovitz úr ébresztő! – A Magyar Zenés Színház előadása

Zerkovitz úr ébresztő! – A Magyar Zenés Színház előadása

Zerkovitz úr ébresztő! – A Magyar Zenés Színház előadása

Loading Events

Ismeri azt a történetet, amikor Zerkovitz Béla 1926-ban elaludt új műve, a Csókos asszony egyik próbája közben és száz évvel később ébredt fel? Nem? Mert nincs ilyen történet. Illetve – bocsánat – eddig nem volt. De ha eljön megnézni a Magyar Zenés Színház előadását, megtudhatja mennyi mulatságos dolog történt akkor és rájön, hogy a jó zene kortalan. Műfajok jönnek, divatok mennek, de a jó zene örök. És mindezt úgy, hogy felhangzanak a halhatatlan mester örökzöld dallamai – olykor kissé újragondolva…

Az időutazó úriember Zerkovitz Béla, kora egyik híres zeneszerzője, aki megmutatja nekünk a két kor viselkedésbeli és kulturális eltéréseit, de azt is, hogy vannak örök érvényű értékek: a jó zene, ami a darabon belül a közös nevező lesz korszakos szereplőink között és ami természeténél fogva kortalan, hiszen „világzene”.

A Program a Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

A előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük legkésőbb 2022. október 21-ig az alábbi telefonszámon szíveskedjen jelezni: 06-84-311-855.
Regisztrálni minden hétköznap 12-18-ig lehetséges.
Kövessenek minket a weboldalunkon és a facebook oldalunkon is!
Szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkön!

Online regisztráció

    Olvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

    Go to Top