Ajándékozzon élményt! Még nem látta a kulisszákat? A zenekari árkot, az öltözőket? Az irodákat? Megnézne bennünket munka közben? Érdekli a hangpult, a fénypult, a forgó színpad működése? A közművelődési szakma szépségei? Meglepné kedvesét egy különleges élménnyel? Továbbtanulás előtt áll a gyermeke és nem tudja milyen szakmát válasszon? Jöjjenek el hozzánk és megmutatjuk Önöknek az egész házat miközben kipróbálhatják az eszközeinket is szakembereink vezetésével. Barangolják be velünk közösen a rejtett zugokat.

Vásároljon színházjegyeket szeretteinek!

Válassza ki az Önnek tetsző színházi előadást, váltsa meg a jegyet/jegyeket és kérje kollégánktól a személyre szabott, névre szóló grafikával, kísérő szöveggel, üzenettel ellátott kártya és boríték elkészítését. Pár nap múlva az Öné lehet a legszebb személyes ajándék. (Figyelem, a kedvezmény csak a kulturális központ saját meghirdetett előadására vonatkozik, külső szervezésre nem.)

Gyermeksarok

Előcsarnokunkban és az irodai szárny alsó részén gyermek foglalkoztató sarok várja a kicsiket. Rengeteg játék, babzsákok, színezők, mind felfedezésre várnak. Ha van megunt játékod otthon, hozd el hozzánk, mi megőrizzük!

Baba-mama szoptató sarok

Van egy kedves nyugodt sarok az előcsarnokunkban, ahol minden pelenkázáshoz és szoptatáshoz szükséges eszköz megtalálható. Használjátok nyugodtan!
Vállvetve apával! Csajos délután anyával! Van egy üres délutánotok és elhoznád apát vagy anyát egy előadásra? Tedd meg! Kedvezményeket biztosítunk a részetekre, ha a Vállvetve apával! vagy a Csajos délután anyával! keretén belül, apával vagy anyával jössz előadásainkra. (Figyelem, a kedvezmény csak a kulturális központ saját meghirdetett előadására vonatkozik, külső szervezésre nem.)

Gyermekmegőrzés

Színházbérlete van, de nem tudja kire hagyja gyermekét? Hozza el hozzánk és a gyermeksarkunkban szakember segítségével az előadás végéig vigyázunk rá..