Kérdések-válaszok felnőttszínházi előadásokkal kapcsolatosan:

Kálmán Imre-bérlet
Legsikeresebb előadások között végzett az Orfeum Vándorszínpad közreműködésében bemutatott Operettkirály és a Manna Produkció előadásában prezentált Edith és Marlene című darabok.

Vendégeink visszajelzése alapján a könnyed kikapcsolódást nyújtó zenei darabok, a musicalek, a vidám darabok egyöntetű sikert példáznak.

Önök írták:
Milyen előadást látna szívesen a bérletben?
Operett, zenés játék
Zenés darabokat a Kálmán bérletbe!
Zenés produkciókat
Könnyed kikapcsolódást nyújtó darabokat

A Siófoki Színházi Évad 2020/2021 sajnos a pandémia miatt elmaradt, de a 2021/2022-es évadban a Kálmán Imre bérlet az Önök kérésének megfelelően zenés, vidám, szórakoztató műfajú lesz.

Jókai-bérlet
Legsikeresebb előadások között végzett a Rózsavölgyi Szalon Kései találkozás című produkciója. Második helyre a Hadart Színház Oscar és a Kecskeméti City Balett Anna Karenina balett előadása került.

Vendégeink, visszajelzésük alapján vígjátékokat és nagyszínházi produkciók látnának szívesen.

Önök írták:
Milyen előadást látna szívesen a bérletben?
Vígjátékot
(…) mivel színház bérlet, mindenképp színdarabokat látnék szívesen.(…)
Színdarabok

A Siófoki Színházi Évad 2020/2021 sajnos a pandémia miatt elmaradt, de a 2021/2022-es évadban a Jókai bérlet az Önök kérésének megfelelően zömmel vígjátékokat és nagyszínházi előadásokat fog kínálni.

Karinthy-bérlet
Legsikeresebb előadások között végzett a Horgas-Bálint-Löwenberg-Class Jazz Band A szerelmes Chagall című produkció. Nem sokkal lemaradva az Orlai Produkciós Iroda Valódi hamisítvány és a Veres 1 Színház Hogyan nevezzelek? című előadások következnek.

Vendégeink visszajelzése alapján többségében a komoly drámai, színműveket is tartalmazó klasszikus darabok lennének a legérdekesebbek.

Önök írták:
Milyen előadást látna szívesen a bérletben?
Prózai darabot, kicsit komolyabbat
Vígjáték bármely korból, komoly darab
Balett (klasszikus)
Klasszikus darabokat

A Siófoki Színházi Évad 2020/2021 sajnos a pandémia miatt elmaradt, de a 2021/2022-es évadban a Karinthy bérlet az Önök kérésének megfelelően zömmel komolyabb színműveket, klasszikus darabokat egy kis vidámsággal lazított műfajt fog képviselni.

Köszönjük visszajelzését!