Avada Festival
Avada Festival
Kálmán Imre Művelődési Központ

Szentpéteri Csilla & Band koncertshow Vendég: Wolf Kati

Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

2023. július 22. szombat 20.30

Szentpéteri Csilla & Band koncertshow

Vendég: Wolf Kati

Helyszín:

Siófok

Kálmán Imre Szabadtéri Színpad

Jókai park 5.

Vérpezsdítő, mediterrán dallamok, fergeteges ritmusok, varázslatos látványvilág!
Szentpéteri Csilla zongoravirtuóz és zenésztársai forró hangulatú, temperamentumos, bravúros hangszerpárbajokkal, LED falakon zenére komponált lenyűgöző filmekkel, varázslatos látványvilággal várják a különleges zenei élményre, páratlan kikapcsolódásra vágyókat!
Izgalmas, sokszínű repertoárjukban örökérvényű klasszikusok szólalnak meg Csilla ötletgazdag friss, mai átirataiban, jazz, blues, latin műfajokkal ötvözve, valamint saját szerzeményei.
A koncert sztárvendége Wolf Kati, akivel dinamikus, szenvedélyes közös zenei blokkjukban Tina Turner, Queen slágerek, híres bossa nova dallamok mellett egy igazi klasszikus gyöngyszem is megszólal különleges hangszerelésben!
Egy koncert, mely a nemzetközi zenei palettán is igazi kuriózum, egyedülálló színfolt! Egy koncert, mely egyszerre klasszikus és progresszív, magas színvonalon szórakoztató! Egy koncert, mely minden korosztály számára élvezetes, tökéletes élményt nyújt!

Közreműködnek:
Takács Jozzy József – gitárok
Kuzbelt Péter – szaxofon
Kaboldy András – basszusgitár
Czibere József – percussion
Kovács Norbert – dobok

Jegyek kaphatók minden hétköznap a 12-18-ig a KIMK jegypénztárában, az előadás kezdete előtt a helyszínen, valamint a jegy.hu oldalon:

https://www.jegy.hu/program/szentpeteri-csilla-band-koncertshow-vendeg-wolf-kati-149518

 

 

Go to Top