Avada Festival
Avada Festival
Kálmán Imre Kulturális Központ

Magyar Költészet Napja

Események betöltése

Felhívás felnőttek számára

A felnőtt kategória jelentkezőit 2023. április 4-én kedden 10:00-tól hallgatja meg a zsűri. A zsűri a művelődési központban hallgatja meg a jelentkezőket és díjazza az első három helyezettet. Minden további résztvevő számára kis ajándékkal készülünk. A 2023. április 5-én (szerda) 17.00 órakor tartandó gálaműsorra csak a kategóriák első helyezettjeit várjuk. A gálaműsor részeként, az előadásokat követően a helyi Désiré együttes megzenésített versekkel készül. A gálaműsorra sok szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az info@kulturkozpont-siofok.hu e-mail címen tudnak.
A jelentkezési lapok visszaküldésének határideje legkésőbb: 2023.03.20.
Jelentkezési feltételek:
– korosztálynak megfelelő vers magyar költőtől,
– pontosan kitöltött és időre visszaküldött jelentkezési lap (jelentkezési lapot a lenti e-mail címen lehet igényelni)
Meghallgatás időpontja: 2023.04.04.

Felhívás középiskolások számára

A középiskolás korosztályt 2023. április 4-én kedden 10:00-tól hallgatja meg a zsűri. Iskolánként 5 fő szavaló jelentkezését várjuk. A zsűri a művelődési központban hallgatja meg a jelentkezőket és díjazza az első három helyezettet. Minden további résztvevő számára kis ajándékkal készülünk. A 2023. április 5-én (szerda) 17.00 órakor tartandó gálaműsorra csak a kategóriák első helyezettjeit várjuk. A gálaműsor részeként, az előadásokat követően a helyi Désiré együttes megzenésített versekkel készül. A gálaműsorra sok szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az info@kulturkozpont-siofok.hu e-mail címen tudnak. A jelentkezési lapok visszaküldésének határideje legkésőbb: 2023.03.20.
Jelentkezési feltételek:
– korosztálynak megfelelő vers magyar költőtől,
– pontosan kitöltött és időre visszaküldött jelentkezési lap (jelentkezési lapot az intézmény igazgatónál vagy  a lenti e-mail címen lehet igényelni)
Meghallgatás időpontja: 2023.04.04.

Felhívás általános iskolások számára

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket Költészet Napi Szavalóversenyünkre. Régi hagyományunkhoz híven a gyerekeket saját környezetükben, iskolájukban szeretnénk meghallgatni. Iskolánként 5 fő alsó és 5 fő felső tagozatos szavaló jelentkezését várjuk. A zsűri a helyszínen hallgatja meg a jelentkezőket és díjazza az első három helyezettet. Minden további résztvevő számára kis ajándékkal készülünk.
A 2023. április 5-én (szerda) 17.00 órakor tartandó gálaműsor fellépőiként a kategóriák első helyezettjeit várjuk. A gálaműsor részeként, az előadásokat követően a helyi Désiré együttes megzenésített versekkel készül. A gálaműsorra sok szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az info@kulturkozpont-siofok.hu e-mail címen tudnak.

Jelentkezési feltételek:

– korosztálynak megfelelő vers magyar költőtől,
– pontosan kitöltött és időre visszaküldött, összesített jelentkezési lap (jelentkezési lapot az intézmény igazgatónál vagy  a lenti e-mail címen lehet igényelni)
Az intézményenként összesített jelentkezési lap visszaküldésének határideje legkésőbb: 2023.03.01.
A jelentkezési lap beérkezése után beosztást készítünk az iskolalátogatásról, melyről e-mailben küldünk tájékoztatást.
Meghallgatások időpontja: 2023. március 20-31 között.

 Felhívás óvodások számára

 Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket Költészet Napi Szavalóversenyünkre. Régi hagyományunkhoz híven a gyerekeket saját környezetükben, óvodájukban szeretnénk meghallgatni.
Óvodánkként 10 fő szavaló jelentkezését várjuk. A zsűri a helyszínen hallgatja meg a jelentkezőket és díjazza az első három helyezettet. Minden további részvevő számára kis ajándékkal készülünk.
A 2023. április 5-én (szerda) 10.00 órakor tartandó gálaműsor fellépőiként a kategóriák első helyezettjeit várjuk. A gálaműsor részeként, az előadásokat követően Gryllus Vilmos gyermekkoncertjével készülünk. A gálára szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@kulturkozpont-siofok.hu e-mail címen tudnak.

Jelentkezési feltételek:
– korosztálynak megfelelő vers magyar költőtől,
– pontosan kitöltött és időre visszaküldött jelentkezési lap (jelentkezési lapot az intézmény igazgatónál vagy  a lenti e-mail címen lehet igényelni)
Az intézményenként összesített jelentkezési lap visszaküldésének határideje legkésőbb: 2023.03.01.
A jelentkezési lap beérkezése után beosztást készítünk az óvodalátogatásról, melyről e-mailben küldünk tájékoztatást.
Meghallgatások időpontja: 2023. március 20-31. között

 

A szavalóversennyel kapcsolatban Szakál Zsófia művelődésszervező kolléganőm szívesen áll a rendelkezésükre telefonos elérhetősége: 30/578 8175; e-mail: szakal.zsofia@kulturkozpont-siofok.hu

 

 

Tisztelt Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. április 5. 10.00-ai Gyrllus Vilmos költészetnapi gálakoncertre minden hely foglalt.
A 17.00-ai Désiré koncerrtel egybekötött gálaműsorra még tudunk regisztrációkat fogadni.
Regisztrálni az alábbi e-mail címen lehetséges: info@kulturkozpont-siofok.hu
Szeretettel Várjuk Önöket rendezvényünkön!
Go to Top