Avada Festival
Avada Festival
Kálmán Imre Művelődési Központ

Dés László – Így Öten!

Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

2023. augusztus 5. szombat 20.30
esőnap: 2023. augusztus 6. vasárnap 20.30
Dés László – Így Öten!
Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin – koncert

Helyszín:
Siófok
Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Jókai park 5.

Filmzenéiből és más dalaiból nagy slágerek születtek, mint a „Nagy utazás”, a „Szerelem első vérig” vagy a „Vigyázz rám” és az „Olyan szépek voltunk”; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira.

Dalszövegíró társával, Bereményi Gézával, akivel az évtizedek során már annyi emlékezetes dalt írtak színészeknek, újra munkába kezdtek, hogy ezúttal olyan előadóknak írjanak dalokat, akiknek eddig még sosem. A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új négyes mutatkozik be Dés László dalaival. A négy művész, aki emeli az est fényét ezúttal Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin lesznek.

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire.
Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot.
Mácsai Pállal, akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik, Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, de eddig ezek leginkább irodalmi-zenei műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi.
Nagy Ervinnel 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés László és azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva. Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

Vendégek:
Básti Juli
Für Anikó
Mácsai Pál
Nagy Ervin

Jegyárak:

I. szektor: 15.900 Ft
II. szektor: 12.900 Ft
III. szektor: 9.900 Ft
IV. szektor: 8.500 Ft
V. szektor: 5.500 Ft
VI. szektor: 3.500 Ft

Jegyek kaphatóak minden hétköznap a KIMK jegypénztárában, az előadás napján a helyszínen 18.00-tól, illetve a jegy.hu oldalon:

https://www.jegy.hu/program/des-laszlo-igy-oten-147736

Go to Top