Avada Festival
Avada Festival
Kálmán Imre Művelődési Központ

Buborék együttes – „Hull a hó”

Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Buborék Együttes, Hogy tuti legyen a buli!

Interaktív koncertshow kicsiknek és nagyoknak!

A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik. Célja, hogy a legkisebbek számára is adva legyen a lehetőség, hogy igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk – játékos formában – a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Az együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

A zenekar, melyet három alkalommal is Fonogram díjra jelöltek, ez idáig 5 albumot adott ki és aktívan járja az országot, koncerteket ad vidéken és Budapesten egyaránt, a kis rendezvényektől kezdve egészen a nagy fesztiválokig. Az együttes a Minimax Hajók kedvelt fellépője. A fellépések mellett több TV csatorna gyermekműsorának is rendszeres vendégei. 2017-ben óriási elismerés érte őket, ugyanis Farmon című daluk 3. helyezést ért el a Nashville-ben (USA) megrendezett Nemzetközi Dalszerző Versenyen. Siófokra
„Hull a hó” című adventi gyerekkoncertre érkeznek és reményeink szerint – a különleges alkalom apropóján – nem csak jókedvet, hanem valódi havat is varázsolnak a gyermekek számára.

Go to Top